hoe doet binnenwerk

Binnenwerk, Edwin Kolkman, neemt als uitgangspunt altijd de menselijke maat, daarbij maakt het niet uit of het om een huis, kantoor of meubelstuk gaat. Alle projecten sluiten aan bij uw behoeften. Mijn rol is een juiste inschatting te maken van de complexiteit van uw project en daar de juiste disciplines bij te zoeken.

Wij willen allemaal comfortabel wonen in ons huis, maar soms lukt dat niet omdat het binnenklimaat niet in balans is. Ook dit vormt voor Binnenwerk een uitdaging om dit voor u toch te realiseren.

 

Afgelopen 10 jaar heb ik in 200 huizen gewerkt, allemaal unieke projecten dat is mijn "kapitaal". Bij elke opdracht stel ik altijd de vraag aan de opdrachtgever:"snapt u, wat ik bedoel?" Pas als verwachting  en uitvoering overeen komen wordt een project een succes.

 

Ik werk met grote betrokkenheid bij de wens van de opdrachtgevers en liefde voor het ambacht. Ik kies voor eerlijke materialen en hou niet van weggooi-oplossingen. Dit zijn belangrijke uitgangpunten om netjes om te gaan met de planeet als basis van al het leven. Ook het onze, van u en van mij.

hoe doet binnenwerk

Binnenwerk
ENERGIEK BOUWEN